Gå till innehåll

Parajumpers är ett projekt från apor och designern Massimo Rossetti, som har många års erfarenhet som ytterkläder design, men också för den amerikanska märke samarbete mellan den italienska marknaden härrör importör. Parajumpers är en relativt ung varumärke, det betala uppmärksamma äktheten av varumärket,  Parajumpers Herr och viktigast av allt, att skydda konsumenterna.Parajumpers använder slitage-resistenta nylontyg, de dunjacka med en avtagbar ner stoppning foder och päls trim huva. Det finns tre multifunktionella i fickor av framtill på kläder, är den avsedd för transporterar tillbehör,som en musikspelare, en global positioning system utrustning en så vidare.

Parajumpers Herr Jacka:Finland är ett av världens ledande pälsdjursuppfödning land. På grund av det kalla klimatet, långsiktig forskning och päls jordbrukarnas yrkeskunskaper ,  Parajumpers Jacka Herr den finska pälsproduktion är av utmärkt kvalitet. Parajumpers dunjacka är tillverkade av hög kvalitet päls, för att säkerställa god varm prestanda.planlägga är mode och handsome.Parajumpers Herr Fejka:På grund av de Parajumpers Hot som säljer, det finns en hel del av förfalskade varor. Vid första anblicken, de fejka varor är mycket lik den ursprungliga, men experten ögat kan snabbt hittat små skillnader, som olika tyger (förmodligen inte ha vattentät process), olika typer av päls (de förfalskade varor ofta spräcklig päls), och de viktigaste detaljerna, det saknar av Parajumpers officiell streckkod.

Parajumpers Herr Väst:Parajumpers också producera dunväst, ned bevis, vattenbeständiga polyestertaft för ultralätt-lättvikt dunväst, featuring blixtlås främre ficka och bröstkorg ficka . Rib krage och sidoskär för extra komfort. Tvåvägs dragkedja fram. Västen är längre baktill. Exklusiva PJS elastisk nacke rem.Parajumpers Herr Dunjacka:Utformad till handtag din mest extrem off-spår äventyren,denna skidjacka från drag 680 fill power ner och en varm huva trimmas med kanadensiska anskaffas Coyote päls. De 20 håla nylon skal är speciellt laminerade för utmärkt vattenbeständighet , och en intern snö kjol och handledsvärmare kommer att hålla pulvret ut.Parajumpers dunjacka, har en rad klassiska obesegrad vilda stil, elegant atmosfär, full av stylish känsla. Alla jackor är tillverkade av hög kvalitet blixtlås, hållbara, har en hög täthet av vindtät, är valet av många höjdare och stjärna.