Parajumpers Outlet

Bästa Parajumpers Jacka Outlet Butiker

Parajumpers Herr Jacka

Dunjacka är väsentlig på de vintern, både kort stycke, lång punkt, eller den ljusa ytan, alla ha sina respektive designfunktioner , men det kan inte alltid undvika uppsvälld känsla. Parajumpers dunjacka design är mer själv-odling, kommer det inte att vara den snäll av uppsvälld känsla.

Enduring Parajumpers klassiska serien fortsätter att introducera nya produkter. För de där personer vem föredrar fritid klädstil, är den klassiska alltid det bästa valet, inte alltför flamboyant design, standardiserad vindtät mössa, fortfarande de enkel stil för att locka kunder, kan de människor som vill klä sig enkelt och snyggt avslappnad stil kan inte missa.

Parajumpers Herr Jacka Pris

Parajumpers Herr Ugo Jacka:De Parajumpers Herr Ugo Dunjacka håller dig varm genom brutalt kalla temperaturer. Premium ner isolering fällor dyrbara kroppsvärmen från att fly när kvicksilvret sjunker in i ben-chilling territorium, och superjämn nylon foder och lätta polyestertaft ansikte säkerställa en hög nivåer av komfort när du bär jackan för långa löptider.

Parajumpers Herr Kodiak Jacka:Ner fyllda huva nylon lång parka. De split huva har en löstagbar äkta päls foder och trim. Skalet tyg har genomgått en särskild behandling som skyddar den från smuts och regn. Jackan har en rymlig lastficka i fram av de jacka och 2 innerfickor. De midjan elastiska och sidoslitsar garanterar en perfekt passform. Tvåvägs främre blixtlås och exklusiva PJS knäppa-krok vid nacken.

Parajumpers Herr Portland Jacka:Nylon fält jacka med en avtagbar fuskpäls krage och avtagbar ned fyllda foder. Skalet tyg har genomgått en särskild behandling som skyddar den från smuts och regn. 4 rymlig fickor och en dragkedja last ficka i fram av de jacka. Kragen innehåller en gömställe huva. Blixtlås sida och tillbaka ventiler. Tvåvägs dragkedja fram. Hela konstruktionen är enkel och elegant men handsome, är det första valet för herr dunjacka.

Parajumpers Herr Klassisk Jacka:Iconic Parajumpers detaljer tycka om de PJS elastiskt rem i nacken, multipel stora fickor för alla dina tech, och förstärkta armbågar är funktionella och snygga. Regn bevis, kall, slitage-resistenta,är det så lämpligt för denna vinter. Många fickor, kan också sätta en massa saker. Upp till 80% rabatt uppkopplad, komma till köpa en Parajumpers dunjacka för din vintern.

Dunjacka värm bäst. Mestadels slitage genom de kalla områden människor. Slim fit polyester micro ottomanska dunjacka med en dold huva och avtagbar äkta päls trim. Parajumpers ner Jackan har många fickor och hög kvalitet blixtlås.